Προγράμματα Σπουδών

Προγράμματα Ενδυνάμωσης

Προγράμματα Ενδυνάμωσης

Πολλές φορές έχουμε ήδη πάρει όλα τα πιστοποιητικά μας από μικρή ηλικία. Τι γίνεται όμως όταν πάμε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και νιώθουμε ότι έχει δεθεί η γλώσσα μας κόμπο και δεν μπορούμε να πούμε ούτε βασικά με ευφράδεια; 

Τι γίνεται όταν βλέπω μια ταινία και δεν καταλαβαίνω τι λένε οι πρωταγωνιστές; 

Τι γίνεται όταν ο καθηγητής μου στο προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό μου αναθέτει εργασίες και μου δίνει άρθρα στα αγγλικά των οποίων η κατανόηση είναι δύσκολη μετά από χρόνια που έχω να πιάσω τα αγγλικά μου;

Τι γίνεται όταν στη δουλειά μου έρχονται τουρίστες και δεν μπορώ εύκολα να βρω το λεξιλόγιο για να τους μιλήσω με fluency?

Τι γίνεται όταν πρέπει να συντάξω ένα mail για το αφεντικό μου και δεν ξέρω πώς;

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί μαθητές παλαιότερων ετών, όταν έχουν πάρει τα πιστοποιητικά τους σε μικρή ηλικία να συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα για τους λόγους που προαναφέραμε. 

Τα αγγλικά είναι παντού. Για αυτό και όταν τα συναντάμε και πρέπει να τα μιλήσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε πολλές φορές μας είναι δύσκολο να το κάνουμε χωρίς κόπο. Απαιτεί προσπάθεια.

Ελάτε στο Fluency και έχουμε για εσάς το κατάλληλο πακέτο, το κατάλληλο υλικό για να λυθεί η γλώσσα και να δυναμώσουμε την ψυχολογία σας! Έτσι κι αλλιώς, η γλώσσα και η χρήση της είναι απλή! 

Αρκεί απλά να βρεις τους κατάλληλους επαγγελματίες να σε καθοδηγήσουν σωστά.